"Ute nästan jämt, bara mossiga idéer!"

NATURINSPIRATION OCH UPPLEVELSER

Vinterkransar

I november och december i tillverkar och säljer Art of Adventures vinterkransar. Runda, risiga och rara kransar att hänga utomhus för att skapa mysig stämning under årets mer mörka månader.

 

Grunden till kransarna är främst enris, samt en och annan grangren och tallegren från Ödsmål. Det finns att välja på mycket från skogstokiga kransar, till fantasifulla kranar eller klassiska kransar med mycket rött i rosetten! Vårt mål är att försöka göra så miljövänliga kransar det går!

Just nu är kransmakeriet förstås stängt för säsongen, men i november 2020  startar vi igen. Då kan man titta förbi Sörbyvägen 22 i Hjälteby för att välja en krans eller besöka en julmarknad  där vi står. 


OBS! På grund av corona är de flesta julmarknader inställda i år, detta gör att vi kommer sälja fler kransar på plats här i Hjälteby. Mer information när vi startar försäljningen kommer på Facebook. Vill man beställa ett större antal - t.ex. till sin arbetsplats, så hör av er i god tid. Vi blir förstås jätteglada för ert stöd i dessa tider.

 

 

 

 

 

Tack alla snälla kunder för era fina ord om våra kransar, vad roligt att ni åtkommer!

NATURINSPIRATION & UPPLEVELSER

VI ERBJUDER


PRODUKTER som berikar den biologiska mångfalden i din närmiljö


TJÄNSTER inom friluftsliv och naturpedagogik för nyfikna barn och vuxna.
Jag som driver

Art of Adventure heter Hanna Nydegger, jag är biolog och vildmarksguide.


KONTAKT

 

Base Camp:

Sörbyvägen 22

471 72 Hjälteby


Email:

info@art-of-adventures.se

Tel.:

0706-626505

 

Copyright © All Rights Reserved