VISION


”Företagets vison är att väcka medvetenhet om naturens värden genom inspirerande och hållbara naturupplevelser med en konstnärlig touch."

KUNSKAP


Vi är nyfikna på allt i naturen.


Vi värderar naturkunskap högt och är nyfikna personer som vill lära oss mer hela tiden. Våra naturupplevelser bjuder på denna kunskap. Vi anser att  genom att lära sig att på riktigt se alla varelser som finns omkring oss, så klarnar vår värld, för att bli vackrare och mer värdefull. 


Hanna, jag som i huvudsak driver företaget, är både vildmarksguide och biolog och bidrar med expertis inom både biologi och friluftsliv.


"Jag vill att du med alla dina sinnen ska få uppleva det jag älskar att uppleva, alltifrån små charmanta bin som gömmer sig i blåklockorna till rymden under stora träd som lyfter himlen på sina axlar." 

Åkergroda
Art of Adventures - alltid med en personlig touch

FANTASI


Alltid med en personlig touch.


Vi gillar att använda fantasin och lägga till det där lilla extra i naturupplevelserna.  Men vad det blir och på vilket sätt, det varierar. Det kan handla om allt i från inramningen, en färg, en känsla, en blomsteruppsättning, någon slags konst, en spännande väska eller belysning...

 BOHUSLÄN


Hav, skog och sjöar.


Bohuslän, fina Bohuslän på Sveriges västkust, liksom placerat i armhålan mellan Sverige och Norge, 157 km kilometer långt och som bredast 53 km. Största staden är Göteborg och det som doftar ljumma sommarkvällar är landskapsblomman kaprifol. 


Bohuslän har förstås västerhavet och dess klippiga vidder som lockar och drar i sinnet, men ej att förglömma är skogarna och sjöarna lite mer österut. 


Vi rör oss i alla naturtyper och älskar verkligen detta landskaps fantastiska variation!

Bohuslän är även skogar och sjöar

VÅRT GÄNG


Möt oss därute